Indsamling

Foreningen er gentagne gange blevet opfordret til at iværksætte en indsamling til medalje og pengegave til Mourits Troldtoft.

Den indsamling starter vi nu.

Der kan doneres direkte her: Indsamlingen er ovre.

Foreningen har også investeret i nogle få indsamlingsbøtter, hvis man vil donere kontant. Der er blandt andet opstillet en ved Ulfborg Isenkram og formanden har også en ekstra indsamlings bøtte.

Mourits Troldtoft gjorde det fornuftige. Det blev han straffet enormt hårdt for. Det vil vi gerne forsøge at lappe lidt på.

Vi mener ikke, at det var en fair rettergang. Blandt andet var der væsentlige mangler i forhold til bevisførelsen. Der blev ikke taget stilling til, hvorvidt det var en hybrid via undersøgelser fra et uafhængigt laboratorium. Der var vidner, der påstod at naturlig opførsel for en ulv var at søge dækning ved en kørende traktor, noget vi mener, er lodret løgn.

Foreningen ønsker, at det skal være lovligt at skyde problemulve, hvilket det ikke er muligt at gøre nu. Naturlig og acceptabel opførsel for en ulv er, at de skal være sky. De skal altså trække sig fra mennesker, på samme måde som ræv og mårhund typisk gør. Derfor ser vi ikke et problem i den konkrete handling. Der var tale om en problemulv, som helt tydeligt ikke udviste sky adfærd og ikke ville trække sig fra området. Det var og er stadig ikke muligt at få en ulv dømt til at være en problemulv, handlingen er derfor fuldt forståelig.

Der er utallige personer, der har opfordret til en indsamling og givet udtryk for, at han fortjener en medalje. Derfor har vi besluttet at iværksætte en indsamling og håber på, at der vises betydelig opbakning.

De indsamlede midler kommer til at gå til at dække foreningens udgifter i forbindelse med indsamlingen, en medalje til minde og ære om bedriften og de resterende penge vil blive givet til Mourits Troldtoft på en gavecheck, med håbet om, at pengene kan være med til at forsøde hans liv.

Bemærk at opslag på Facebook er censureret væk og Caremaker.dk har taget indsamlingen ned. Der kan derfor kun doneres kontant eller ved kontooverførsel.