Informations-seminar

Inviterer til Informations-seminar på
Torstedvej 1, 6990 Ulfborg. Tirsdag den 30 august klokken 09.30
Undervisere og indlægsholdere er den berømte tyske videnskabsjournalist og forfatter Vernher Gerhards og hans ex-kone Kerstin Reinhold. De er begge fra Fristaten Sachsen (4 millioner, Dresden) Kerstin er højesteretsdommer ved delstaten og dertil jæger og jagtbetjent. Gerhards arbejder bl.a. for den Tyske Forbundsregering ( 87 mill. Berlin) som ekspert i kraniologi og morfologi. Han er mest kendt for sin fotoanalyse af ”hundedyr ”, hvor han med stor sikkerhed kan udtale sig, om det er et hund, ulv eller ?. De medbringer et passende udvalg af hunde-og ulvekranier (med CITES-papirer) og poteaftryk, prøveudtagningsudstyr og et ”ulvehyl” m.v.
Der bliver præsenteret viden på et niveau, som vi ikke kender i Danmark og Kerstin er naturligvis ”inde i paragrafferne”
0930: Ankomst og registrering og betaling og kaffe med 1 rundstykke

  1. Velkomst ved formanden. Derefter er det ” Ulvekendskab ”

Gerhards analyserer Ulfborg Ulven (GW923f) som er udstillet på Holstebro Museum. Er det en ulv ?

DNA-analysen – hvad kan vi bruge den til ?

Fremvisning af kranier fra ulve og hunde. # Ulvens tandsæt og bidkraft. #Poteaftryk. # m.v.

1200 – 1300: Tag-selv buffet.
1300 – 1600: Mødet fortsætter. Nu er det ” Ulven og Samfundet”

Nyt om hvorledes jeg forsvarer mine husdyr og mig selv mod ”ulve” ! # Juridiske spørgsmål om ulve. # Rewilding – EU-og nationale planer. # Ulven som spreder af Afrikansk Svinepest , Ekinococcus granulosus, kvægsygdomme, rabies og skab etc..

Der bliver god tid til at stille og få svar på spørgsmål. Mødet foregår på engelsk men der bliver oversat mht. konklusioner.
Vi ønsker ikke at spilde tiden med ørkesløse diskussioner om for/imod ulven i Danmark eller antallet af ulve i Danmark osv osv . Er der stor interesse for eks. kranier eller andet går vi i kælderen til specialundervisning.
Priser: Medlemmer 100,- og øvrige 300,-. Tilmelding og betaling ved Mobile Pay 2014 1258, hvor det angives, om man er medlem eller ikke.
Vi ses til et godt møde !
Bestyrelsen Ulvefrit Danmark.dk